Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

IX. Zebegény Violin Masterclass

2019.06.16. - 2019.06.22.

Az előadó-művészet nemcsak tudás, hanem egyszersmind a tudás megmutatni tudása is.”  Bartók Béla

 

Ábrahám Márta hegedűművész és Tóth Marianna, a Zeneakadémia tanárai idén is megtartják hegedű és kamarazene mesterkurzusukat a festői szépségű Zebegényben.

A hét napos rendezvény 2019. június 16-22. között zajlik.

A nyitókoncertet június 16-án vasárnap 19:00 órakor a Zebegényi Havas Boldogasszony katolikus templomban tartjuk.

A művésztanárok várják fiatal hegedűsök és kamaracsoportok jelentkezését aktív műhelymunkára:  hegedűórák, kamarazenélés, technicus-terminus vetélkedő, filmvetítés, közös koncert.

A zárókoncertet június 22-én szombaton 19:00 órakor, a növendékek és a tanárok együttes részvételével tartjuk.

A belépés mindkét koncertre ingyenes!

 

Az inspiráló környezet, a Duna-kanyar nyugalma, csodálatos természeti adottságai  kiváló lehetőséget nyújtanak pihenésre és kikapcsolódásra  az elmélyült gyakorlás, próbák mellett.

A kurzus nyelve magyar és angol, a részvételi díj aktív résztvevőknek 35.000 Ft+áfa, passzív hallgatóknak ingyenes. A zeneakadémiai hallgatóknak a kurzuson való részvételért kreditpont jár.

A kurzus különösen  hasznos lehet a Zeneakadémia felvételire készülő hegedűsöknek és minden olyan fiatal muzsikusnak, akinek fontos a tudás  és az az élmény, ahogyan az elmélet a színpadon tapasztalattá lényegül.

Igény esetén olcsó szállás és ebéd is rendelhető.

Gyakorlásra tantermeket biztosít a szemközti áltakános iskola.

 

Jelentkezési határidő: 2019. május 15.

Jelentkezési cím:  martaabraham.art@hotmail.com

További infó:  06 20 313 03 07

Részletek

Kezdés:
2019.06.16.
Vége:
2019.06.22.
Esemény kategória:

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /chroot/home/martaabr/abrahamconsort.com/html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /chroot/home/martaabr/abrahamconsort.com/html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/chroot/home/ma...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /chroot/home/martaabr/abrahamconsort.com/html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52